Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Herning Syd

Profilbillede
Simon Lunau

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Herning Syd og ikke mindst de lokale kunder til gode.

 Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Herning Syd bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

 – CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

 Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.


Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Herning Syd er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Vi er glade for at udvide vores udvalg af nye og bruge biler og stolte af at kunne tilbyde kunden lukrative løsninger i forhold til finansiering af bilkøb eller -leasing. Samtidig holder vi fast i troen på, at tryghed er det absolut vigtigste i et bilkøb, og vi er derfor godt forberedt på at give kunden den bedst mulige købsoplevelse, fortæller Ronny Udengaard Mortensen, der er indehaver af CarPeople Herning Syd.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Herning Syd i den skærpede værkstedskonkurrence.

 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CarPeople