Nyt byggeri står snart klar: Jacobsen Group udlejer 14 huse

1-plans rækkehus med stor indkørsel og egen carport (Foto: Jacobsen Group)
Profilbillede

Der er nyt på vej fra Jacobsen Group ApS, hvilket direktør Peter Juul har glædet sig til at fortælle mere om.

Jacobsen Group ApS udlejer i løbet af foråret 14 huse i den naturskønne Holing Engpark. Husene varierer i størrelse og udseende, og der er plads til alle. VORES Herning har taget en snak med direktør Peter Juul om det nye byggeri. 

“Der er ved at blive lagt sidste hånd på byggeriet af de skønne rækkehuse i Holing Engpark. Jacobsen Group udlejer 14 af de flotte huse. Husene varierer i størrelse fra 110 m² til 139m² og er i enten 1 eller 2 plan. Husene er en del af et større område, som er perfekt til både børnefamilier og seniorer, og med skøn beliggenhed ved Fuglsang Sø er der aktiviteter for alle,” fortæller Peter Juul. 


1-plans rækkehuse med solrig terrasse (Foto: Jacobsen Group)

14 veludstyrede huse 
Peter Juul er meget tilfreds med byggeriet. Han slår fast, at boligerne befinder sig i flotte omgivelser med aktiviteter for alle familiens medlemmer. Han glæder sig sammen med resten af Jacobsen Group til, at byggeriet står færdigt. 

Holing Engpark er beliggende i smukke omgivelser ved Fuglsang Sø, og samtidig er der kort afstand til Herning centrum til fods eller på cykel. Der er mange muligheder for aktiviteter, da sportscenteret i Herning og svømmehallen ligger tæt på, samt et stort antal stier til løb, cykling eller gåture.

“Der er både huse i et og to plan med forskellige planløsninger, så man kan vælge den indretning som passer bedst til familien. I 1-planshusene er der i køkken-alrum loft til kip med ovenlysvinduer som giver et fantastisk lys i fællesrummet. Fra entreen kan man kigge hele vejen gennem boligen ud til terrassen på den anden side.”


2-plans rækkehuse med udsigt til naturen (Foto: Jacobsen Group)

“I 2-planshusene er der enten køkken-alrum i stueetagen eller på 1. sal. Herudover er der 3 soveværelser samt to badeværelser, et på hver etage. Alle husene bliver indrettet med et hvidt køkken fra svanekøkkenet med alle hårde hvidevarer samt en ekstra stor køkkenvask med plads til en bageplade,” fortæller Peter Juul og uddyber:

“Vi glæder os til rækkehusene står færdigt, så vi kan se det endelige resultat. Herudover glæder vi os rigtig meget til at byde velkommen til nye lejere og lære dem at kende.”

Hvis du vil se nærmere på de ledige lejligheder, så er det muligt her: Find ledige lejligheder her

Du finder meget mere om Jacobsen Group ApS på deres Facebookside.
Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jacobsen Group