Mudderbanen fik ikke ændret på en sejr til KFUM: "Sådan en slags kamp, som er ekstra fed at vinde"

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

FodboldHoldet Herning og Herning KFUM stod over for hinanden i en spændende kamp på Holtbjerg Idrætsanlæg. Det blev en tæt kamp, hvor udeholdet Herning KFUM trak sig sejrrigt ud med en 3-2 sejr.

Træner for udeholdet, Dennis Vands, beskrev kampen som "en grim kamp på en mudret bane". Der var nemlig svære arbejdsbetingelser, hvor spillere fra begge hold gled rundt til højre og venstre. Han påpegede dog, at hans hold var klart bedst i første halvleg og førte fortjent 2-0 ved pausen.

I anden halvleg mistede Herning KFUM en smule kontrol, blandt andet på grund af to gule kort til holdet. Men de mistede aldrig gejsten og kæmpede sig til en velfortjent sejr på 3-2. Træneren fremhævede især tre spillere efter kampen.

"Habash i målet, Ali med et hattrick og Nedic, der var en kæmpe arbejdshest og en stor faktor i de perioder, hvor vi havde kampen under kontrol," sagde Dennis Vands om de tre spillere.

Dog var der også områder, som træneren mente, der skulle forbedres inden næste kamp. "Vi skal stoppe med at få dumme udvisninger. Vi har tabt mange point denne sæson på grund af udvisninger, hvor vi mister en kamp, hvor vi ellers har god kontrol," sagde Dennis Vands.

Herning KFUM-spilleren, Mathias Nørmark Hansen, giver også sin reaktion på kampen:

"Meget svær kamp, jeg vil give banen 0 af 5 stjerner; man kan slet ikke stå fast. Jeg syntes dog generelt, at holdet kæmper fantastisk flot; det er sådan en slags kamp, som er ekstra fed at vinde."

Næste kamp for Herning KFUM er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde KLG på KFUM Idrætscenter. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 2-3 til Herning KFUM
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Træner Dennis Vands, Herning KFUM (1) - Herrer Serie 4