Motion i Centrum Herning er et unikt fitnesskoncept til lavpris

Foto: Motion i Centrum.
Profilbillede
dato

På Danmarksgade 11 i Herning ligger Motion i Centrum, som er et fitnesscenter med et særligt koncept, der skiller sig ud fra mængden.

Det var Jan Poulsen der tilbage i 2020 startede centeret, og siden har man oplevet lidt af hvert, med en pandemi som en stor udfordring.

Selvom centret har haft udfordringer med de skiftende restriktioner på grund af COVID-19-pandemien, har det ikke stoppet Jan Poulsens stræben efter at skabe et inkluderende træningsmiljø.

Med en aktuel medlemsbase på 320 håber Motion i Centrum at udvide til 450-500 medlemmer, fortæller Jan.

Noget af det mest tiltalende ved Motion i Centrum er, at det er det billigste fitnesscenter i Herning. Trods de overkommelige priser går de ikke på kompromis med kvaliteten af faciliteterne.

Tilmeld dig her!


“Vi er et motionscenter, der er ubemandet, men tilbyder instruktion og hjælp til brug af maskiner, hvis man er ny til fitness. Vi er det billigste center i Herning, har god plads og ingen ventetid ved maskinerne. Hovedparten af maskinerne er købt fra motionscentret på Herning Sygehus, det er kvalitetsmaskiner fra Techonogym. Der er dog blevet tilkøbt flere nye siden opstart,” lyder det fra Jan.

“Vi har stadig medlemmer fra sygehuset, herunder et ryghold, der har eksisteret i over 20 år,” siger han stolt og fortsætter: “Vi har endda en pensioneret sygeplejerske på 88 år, der stadig træner hos os.”

Uanset om du er en erfaren fitnessentusiast eller nybegynder, lover Motion i Centrum en træningsoplevelse, der er for alle og enhver.

Du finder meget mere om Motion i Centrum på deres Facebookside og hjemmeside, og på adressen Danmarksgade 11, 7400 Herning.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Motion i Centrum ApS