Mordgåder, kidnapning og demontering af bomber skal skabe værdi

Profilbillede

I Herning kan du i ’Escape Room’ få testet både mod, intellekt, hurtighed og egne evner indenfor teamwork. Selv er iværksætteren bag den trendy aktivitet ikke selv så vild med detektivarbejde – dog vil han gerne skabe værdi.

Herningenser og iværksætter Martin Høeg driver sammen med sin kompagnon Anna Grantland virksomheden Locked. Her kan du bl.a. prøve kræfter med det populære ’Escape Room’.

Selve aktiviteten går ud på, i et aflåst rum, at skulle løse forskellige former for gåder, inden at du kan slippe ud. Det kan være både mordgåder, opklaring af kidnapninger eller noget så vild som at demontere bomber.

Der er adrenalin til bristepunktet for de fleste af de deltagere, der vover sig ud i denne udfordring, men selv om det er en test i både mod, intellekt og hurtighed, så er det så meget mere end det.

Escape Room udfordrer - Fremmer teamwork
Selv mener Martin Høeg, at aktiviteten er en god måde at skabe værdi på – både for den enkelte, men i høj grad også for et team. Her lærer du om egne styrker og svagheder. Her kan du hurtigt finde ud af, hvad du skal øve dig mere på, og hvor du er stærk.

Locked har således skabt et rum for både individuel udfordring og mulighed for at flytte grænser såvel som for virksomheder – her i form af teamwork.

Der er investeret masser af tid og penge i virksomheden. De to iværksætter har bl.a. fået økonomisk støtte på en million fra flere investorer fra ’Løvens Hule’.

De to iværksættere, der begge gik på Business Development Engineer på AU Herning, har selv planer om yderligere investeringer for 10 millioner over de kommende år.

Kilde: Herning Folkeblad
False {
}