Mød Caroline: Den nye personlige træner hos DGI Huset Herning med en holistisk tilgang til sundhed og fitness

dato

Har du ønsker og mål for din krop og sundhed?

Vi er så heldige at have fået Caroline med på instruktør holdet.

Caroline er også personlig træner og din dedikerede guide til en stærkere, sundere og mere selvbevidst version af dig selv. Caroline er passioneret i at hjælpe mennesker med at nå deres træningsmål og opnå deres fulde potentiale.

Med en baggrund som uddannet fysioterapeut, sundhedscoach og life coach, kombinerer Caroline en holistisk tilgang til træning, der ikke kun fokuserer på fysiske resultater, men også på mental og følelsesmæssig velvære.

Caroline tror på, at træning er for alle, uanset ens mål eller nuværende fitnessniveau. Hun tilpasser hver træning til individuelle behov og skaber et trygt og støttende miljø, hvor alle kan føle sig velkomne og motiverede til at stræbe efter deres bedste selv.

Du kan læse mere om Caroline og finde hendes kontakt oplysninger via linket her https://www.dgi-husetherning.dk/fitness/personlig-traener

Støt lokalt og giv DGI Huset Hernings Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker hos DGI Huset Herning: https://www.facebook.com/118716574832379.

Du kan også se mere om DGI Huset Herning på deres hjemmeside: https://www.dgi-husetherning.dk/.

Kilde: https://www.facebook.com/838233741669561/posts/840929631399972