Mesterskabsdrømmen skal holdes i live for Blue Fox

Aalborg Pirates - Herning Blue Fox (Foto: Herning Blue Fox)
Profilbillede

Et vanvittig vigtigt opgør venter i Aalborg. Herning Blue Fox gæster Aalborg Pirates, og de skal gøre alt hvad de kan, for at holde mesterskabsdrømmen i live. Aalborg Pirates huserer lige nu på Metal Ligaens førsteplads, hvor de har seks point ned til Blue Fox, der dog har en kamp i hånden.

Op til kampen må Herning Blue Fox undvære Joachim Linnet og Mads Christensen, der stadig er skadet. Til gengæld kan Blue Fox-fansene se frem til at opleve nyerhvervelsen, tjekkiske Jan Lettner, der tager med til Aalborg, hvis alt går som planlagt.

'Blårævenes' nummer 38, Morten Poulsen, ser frem til kampen.

"Det bliver en topkamp i aften imod Aalborg. Vi kan lukke hullet til førstepladsen, og det vil vi naturligvis rigtig gerne have gjort. Det bliver en hård kamp, som vi skal være mentalt klar på."

Det er altid tætte kampe, når Pirates og Blue Fox tørner sammen, og Morten Poulsen kommer med sit besyv på, hvad Herning Blue Fox skal lykkes med, for at hente sejren.

"Vi skal komme med det engagement og den attitude, som vi spiller med i kampen mod Esbjerg i lørdags. Derudover skal vi komme med en masse intensitet, og holde vores hoveder kolde. Vi skal tilmed have helt styr på vores boxplay, den har haltet lidt på det sidste, så den skal sidde lige i skabet."

Morten Poulsen spår især fjerdekæden en stor rolle i kampen.

"Vores fjerdekæde skal gå forrest, og vise vejen med hårdt arbejde og god spillestil."

Kampen fløjtes i gang i aften kl 18.00 i Sparekassen Danmark Isarena, i Aalborg. Kampen kan også følges på TV2Play.

Kilde: Morten Poulsen