Meget unik bolig i Hammerum til salg

Agerskovvej 7A, 1., Hammerum, 7400 Herning
dato

Adresse: Agerskovvej 7A, 1., Hammerum, 7400 Herning
Pris: 1.095.000

Se boligen her

I hjertet af Hammerum skal I nu opleve en lejlighed, der i form og størrelse giver jer følelsen af at bo i en villa.

Planløsningen fordeler sig nemlig både over et køkken, to stuer, en suite, tre værelser og et badeværelse. Stilen er pæn og vedligeholdt med nedslagspunkter som trægulv og store vinduer. I får brugsret til parkering, vaskekælder og have, som understreger det unikke ved netop denne bolig. Der er desuden fjernvarme - Velkommen til Agerskovvej 7A, 1.

Når I parkerer bilen på adressen, bliver I mødt af en stor og imponerende ejendom fra det gyldne år 1935. I kan derfor roligt forvente herskabelig charme og en æstetik, der går godt i spænd med tidsånden. Fra den stemningsfulde entré kommer I ind i hjemmet, hvor en fordelingsgang tager jer i hånden og leder jer mod alle faciliteter.

Rundturen begynder naturligt i de to stuer en suite, der kun adskilles af en hvælving, så samværet får de absolut bedste vilkår. Fra den ene stue kan køkkenet tilgås, der er indrettet med skabselementerne i en vinkel, så I sagtens kan være flere om aftenens menu.


Arkitektens design-billeder er lavet af en digital sales styling-virksomhed, som samtidigt med at de lave et visuelt udtryk, indhenter et overslagstilbud på det nye visuelle udtryk.

De markante vinduer lukker flotte lysindfald ind i snart sagt alle rum. Det gælder således også de tre forrygende værelser, der alle kommer med faste skabe, så garderoben kan komme på plads med det vuns.

I skal også lægge turen forbi badeværelset, der har et glasafskærmet bruseafsnit i hjørnet og et rummeligt baderumsmøbel. Tøjvask og andre praktiske gøremål kan klares i den fælles vaskekælder.

Den dejlige delehave er anlagt med en plan græsplæne, så det er nemt at forestille sig, hvordan der kan dækkes op til både fester og gæster eller en rolig eftermiddag i solen.

Find hjem i Hammerum, hvor det bliver nemmere end nemt at få hverdagens logistiske puslespil til at gå op fra denne adresse, der ligger centralt i Hammerum.

Der er eksempelvis under 150 meter til supermarkedet og knapt det dobbelte til togstationen, mens skole, institution og idrætsfaciliteter alt sammen er under en kilometer fra hoveddøren.

Boligens areal: 126 m2
Værelser: 5
Ejerudgift i måneden: 1.285

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: & LIVING HERNING