Mangel på medarbejdere i Herning

Profilbillede
dato

Valgte du også at shoppe amok til dette års Black Friday og Cyber Monday tilbud? Mange butikker landet over, valgte også i den forbindelse at afholde såkaldt Black Week, hvilket kan mærkes hos butiksejerne.  

En af dem som især kan mærke hvordan ordene er eksploderet, er hos Coolshop der er beliggende i Herning. I anledning af, at medarbejderne i denne søde juletid, skal sørge for at løbe ekstra hurtigt har ejeren Jacob Risgaard til gengæld sørget for sine medarbejdere.

For at vise hvor meget han værdsatte, og fortsat værdsætter sine medarbejders hårde arbejde, har han arrangeret, at der kom et såkaldt ‘happiness team’. Teamet som består af en gruppe medarbejdere, skal være med til, at sikrer lager medarbejdernes gode humør samt sørge for, at trivslen er i top. Her vil de blandt kunne få slush-ice, soft-ice, pizza, slik og massage.

Ser man på sidste års Black Friday salg har Coolshop i år formået, at få mere end 30 procent flere ordrer i hus, hvilket også medføre ekstra run på deres lagerkapacitet. 

Medarbejdere søges

I kraft af de ekstra mange ordre der er og fortsat kommer ind, står virksomheden faktisk lige nu i undertal af medarbejdere i Herning. 

Går du derfor tilfældigvis og leder efter et job og er frisk på et job med fart over feltet, så tøv endelig ikke med, at søge. 

Kilde: Redaktionen