Lind Tennis & Padel er klar til en ny sæson!

Profilbillede
dato

I løbet af vinteren er der blevet taget initiativ til en række nye tiltag, der skal fremme både padel og tennis i området. 

Først og fremmest er det værd at fremhæve, at priserne er de absolut billigste i Herning og omegn. Du kan spille padel for kun kr. 50,- i dagtimerne på hverdage og for kr. 100,- om aftenen og i weekenden.

Et tennismedlemskab kan erhverves for kun kr. 50,-, hvis du ikke har været medlem i de to foregående år, og ellers koster det kr. 400,- pr. år for juniormedlemskab og kr. 700,- pr. år for seniorer. Derudover kan du også benytte pay & play på tennisbanerne for kun kr. 50,- pr. time på alle tidspunkter.

På padelfronten forventes det, at denne sæson bliver endnu bedre end sidste år, fordi banen nu er ved at blive kendt i lokalområdet, og fordi der er tilknyttet en træner.

Der er også lavet et specielt tilbud for piger, der spiller padel, nemlig "Ladies Night", hvor fire piger kan booke en time med instruktion for kun kr. 50,-.

Familier med børn kan også spille padel, og der er arrangeret familiedage, hvor mor, far og børn kan spille tennis og padel, samt modtage instruktion. Desuden vil der være en række tilbud til børnene i form af minitennis og forskellige legeredskaber m.m.

Uhørt lavt kontingent
Tennis har stået lidt i stampe i de senere år, og det har vi bestemt at gøre noget ved. Som nævnt bl. a. ved at tilbyde tennis til et uhørt lavt kontingent for nye medlemmer. Alene dette har i skrivende stund givet 19 nye medlemmer, og flere kommer helt sikkert til, siger Kurt Skræddergaard og fortsætter:

- Først og fremmest vil vi satse på ungdommen. Allerede sidste år lavede vi aftaler med skolerne om benyttelse af anlægget, og i år tilbyder vi så yderligere træning for juniorer. Dette sammenholdt med familiedagene, håber vi kan give grobund for en kommende ungdomsafdeling i klubben.

Seniorerne skal heller ikke snydes. Klubbens gode gamle tiltag med mandagsrotation genoptages, dog nu om onsdagen. Denne aften kan alle møde op, og der spilles kampe på kryds og tværs mellem køn, generationer og styrker.

- Udover dette har vi også lavet aftale med Snejbjerg og Tjørring. Det er planen, at tennisspillerne fra de tre klubber flere gange i løbet af sæsonen skal mødes til tennis. Det vil foregå på skift i de tre byer, og med tennis og socialt samvær i højsædet.


Lind Tennis og Padel er klubben for alle os der elsker tennis & padel (Foto: Privat)

Banerne skal stå knivskarpt
- Hvis vi skal have succes med hvervning af medlemmer, er det vigtigt at banerne står knivskarpt. Vi er så heldige, at vi har 6 pensionister, som jævnligt sæsonen igennem mødes for at gå banerne igennem, fortæller Kurt.

Her bliver alt fra grus til linjer, hegn, ukrudt, skraldespande og meget mere klaret, og der er stor ros fra spillerne til dette team. I år vil Lind Tennis & Padel yderligere optimere, således at udenomsarealerne også får et løft. Loungeområdet bliver optimeret og meget andet.

Nyt tiltag sammen med Herning Centeret
Lind Tennis & Padel vil meget gerne vise deres sport frem. I den forbindelse har de lavet en aftale med Herning Centeret.

- Lørdag den 22. april vil vi således stå på Centertorvet, hvor vi har gjort en tennisbane klar, og hvor alle børn kan få mulighed for at prøve at spille skumtennis. Samtidig vil vi selvfølgelig stå til rådighed for alle, som ønsker at vide mere om Lind Tennis & Padel. Endelig kan alle deltage i en lille konkurrence, hvor der kan vindes gavekort til booking af padel og tennis i Lind.

Store planer for fremtiden
Der er også tænkt på fremtiden. Lind Tennis & Padel har udarbejdet en masterplan for tennisområdet i Lind, som indebærer mærkbare forandringer. De vil være fremtidens tennis- og padelanlæg.

- Planerne indebærer overdækning af padelbanen, yderligere en padelbane, omdannelse af en tennis bane til 3 pickleball baner, som samtidig kan bruges til minitennis og floorball, ombygning og modernisering af klubhus til lounge, opførelse af nyt redskabshus, omdannelse af en tennisbane til hybridbane og meget mere.

- Alt dette kræver kapital. Vi er derfor i fuld gang med at søge fonde m.m, men også på sponsorsiden håber vi at møde opbakning fra erhvervslivet. Foreløbig har vi en del aftaler i hus, og flere er på vej. 

Alle disse ting skal formidles, og de har derfor gang i flere initiativer på dette område også. Vi har lige fået ny hjemmeside, som hedder lindtennispadel.dk, og på Facebook kan man læse om alle vore tiltag. Der er udarbejdet foldere til uddeling i Lind, og tiltagene til byens unge vil blive uddelt på skolerne.

- Alt i alt forventer vi en forrygende sæson, med masser af tennis og padel i højsædet, slutter Kurt Skræddergaard.

Kilde: Lind Tennis & Padel
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.