Larsen Herning City ligner en million og sælger meget mere end søde sager

Foto: Larsen butikken udefra // Torben Larsen.
Profilbillede

I dag bliver du inviteret indenfor i Larsen Herning City. Her kan du møde ejer Torben Larsen, som vil sætte gang i sanserne med flotte lækkerier, dufte og søde sager. 

Larsen Herning City ligger i Herning og så sin spæde start i 2020. Det er ikke bare en butik, men flere butikker samlet i en. Torben fortæller:

“Vores butik kan man godt kalde shop-i-shop. Vi har flere butikker samlet i én. Café, isbutik, vinbutik, slikbutik, te-og kaffebutik, specialbutik - det vil sige kunderne har mulighed for bare at gå et sted hen og finde alt hvad hjertet begærer."

Og sortimentet spænder da også bredt, så der er noget til enhver smag. I butikken finder man:

"Kvalitets- og håndlavet chokolade, veganske og glutenfrie lækkerier, lakridser i alle afskygninger, sjovt børneslik, stort udvalg af is, vine fra hele verden, altid specialøl fra de bedste bryggerier, spiritus for selv den vildeste kender, danske specialiteter i høj kvalitet, tapas med vin, hygge og altid masser af smil,”

Lyder det fra Torben som uddyber, hvad der er mest populært blandt kunderne:

"Vi laver flotte gavekurve, som vi sælger rigtig mange af, som kunderne selv siger "ligner de en million", og man vil jo altid gerne give noget, man selv synes ser flot og lækkert ud."


Foto: Larsen lækkerier // Torben Larsen
Hvad gør så Larsen Herning City helt speciel? Torben er ikke i tvivl om, at sanseindtrykkene vækker nysgerrigheden hos kunderne, så snart de træder ind ad døren:

"Duften, der strømmer kunderne i møde, synet af herlighederne, med massevis af lækre chokolader, lakrids og vingummi, der er så smukt opsat, så man slet ikke kan lade være med at være nysgerrig og gå rundt og blive fristet af alle lækkerierne. Smagen af en vidunderlig nybrygget kaffe og en lækker lun sandwich."

Larsen Herning City er meget mere end bare en butik. Det skal være en oplevelse, og derfor går de et skridt videre og laver specielle arrangementer for kunderne: 

"Vi lægger stor vægt på den gode oplevelse, som kunderne får i vores butik, både når de handler og når de hygger sig i cafeen. Vi har arrangementer i cafeen med god tilslutning, bla. strikkeaftner, smagninger, fødselsdage mv. - her bliver kunderne kræset om, så alle får en dejlig oplevelse,” fortæller Torben. 

Foto: Caféen // Torben Larsen
Larsen Herning City adskiller sig fra konkurrenterne med deres kæmpestore udvalg. Indenfor alle varegrupperne er der massevis at vælge mellem, så man altid kan finde noget der passer til kundens ønsker af indhold og pris. Torben uddyber:

"Vi har de smukkeste gavekurve, som vi både laver på forhånd, men kunderne kan også selv gå og håndplukke (med eller uden vores hjælp) og få lavet en gavekurv. Samtidig har vi også mulighed til at lave et meget stort antal af gavekurve til eks. firmaer."

Og medarbejderene i Larsen Herning City står klar til at hjælpe kunderne fra morgen til aften hele året:

"Åbningstiden er også vores force - vi har åbent alle årets dage. 10-22 - og hvor kan man ellers gå hen en søndag aften kl. 20.00 og finde en gavekurv, en flaske god spiritus - eller købe en lækker belgisk vaffel med softice?” siger Torben.

Torben så et hul i markedet i Herning, inden Larsen Herning City åbnede. For hvor skulle man gå hen, hvis man ville have en kop lækker kaffe og en gavekurv?

“Vi har flere andre butikker med samme koncept og syntes der manglede en lækker butik med alle disse kvaliteter i Herning. Vi fik muligheden for denne nyopførte butik, som egner sig godt til både butik og cafe," fortæller Torben.

Butikken ligger i køregågaden, så kunderne nemt kan parkere udenfor, hvis de hurtigt skal forbi og hente en gavekurv. Torben uddyber:

"Der er god plads udenfor butikken, så kunderne om sommeren har mulighed for at sidde der og nyde sin is, kaffe eller mad."


Foto: Vin // Torben Larsen
Butikken er altid åben og klar til at yde den bedste service, men Larsen Herning City udvikler sig også hele tiden: 

"Vi udvider hele tiden med nye produkter, så der altid er et stort udvalg. Vi sørger også for, der er noget for enhver smag og pengepung," fortæller Torben. 

I caféen sælger de blandt andre sandwicher og andre retter, som altid er på menukortet, men de laver også andre nyheder i løbet af året:

"Vi følger også sæsonen og tilbyder nyheder i takt med årets gang. For tiden har vi bla. en lækker juleplatte, suppe, ris a la mande mv. man kan hygge sig med i caféen," lyder det til slut fra Torben. 

Og budskabet er klart:  “LARSEN Is - godter - gaver.”

I dag består Larsen Herning City af 4 medarbejdere og ligger i Herning på adressen Bredgade 48, st.

Du finder meget mere om Larsen V på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Larsen Herning City