Empanadas er en uundgåelig del af det sydamerikanske køkken, og nu har du chancen for at lære at lave disse lækre pirogger fra bunden. På kurset vil deltagerne blive introduceret til en alsidig dej, der ikke kun kan bruges til empanadas, men også tærter.
Tre fyld og dipsDu vil lære at lave tre forskellige fyld og få inspiration til andre varianter. Derudover vil der blive lavet tre dips: en pesto og to forskellige salsaer, som perfekt komplementerer empanadas.
Lukketeknikker og serveringstipsKurset vil også dække forskellige teknikker til at lukke empanadas, samt give gode tips og idéer til, hvordan de kan serveres både til hverdag og fest. Aftenen afsluttes med en fælles spisning.
Praktisk informationHusk at medbringe viskestykke, karklud og forklæde samt en beholder til at tage eventuelle rester med hjem. Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart og ligger på ca. 90-130 kr. pr. person. Afbud skal meldes senest et døgn før kursusstart.
Detaljer om arrangementet:
Dato: Mandag 18. november 2024
Tidspunkt: Kl. 18:00
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Underviser: Noelia Albert
Hold: 44880
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her