Knivdrab vokser

Profilbillede

Torsdag den 5. august 2021 blev en kun 22 årig mand stukket ned i Herning midtby, og i den forbindelse blev derfor også selvsamme del af midtbyen afspærret nogle timer frem. Dette skyldtes primært, at politiet kunne gennemføre deres undersøgelser uden afbrydelser, men også at gerningsstedet ikke blev ødelagt. 

Først blev to unge mænd på 19 og 20 år sigtet og varetægtsfængslet, begge nægter de sig skyldige. Efterfølgende er der dog i september måned blevet tilføjet yderligere to mænd på 21 og 22 år til sagen, der altså nu består af i alt fire personer. 

Overfaldet af den 22 årige skete ved Smedegade og Grønnegade i Herning, hvor han også på trods af, at være blevet stukket i brystet selv formåede, at ringe til politiet. Desværre for den 22 årige, stod hans liv ikke til at redde. 

Gerningsvåben fundet

Siden den tragiske hændelse har politiet efterforsket sagen, som politiet formoder har handlet om et opgør om narkotika.

Det lykkedes dog for politiet i september, at finde frem til kniven som der var blevet brugt, og dermed også var det formodede gerningsvåben. Ikke langt fra gerningsstedet hvor ulykken havde fundet sted, kunne politiet nemlig i en kloak i Museumsgade, fiske en kniv op. 

Kilde: Redaktionen