Klar opfordring: Topspillere skal levere for Blue Fox i aften

Foto: Herning Blue Fox // Herning Blue Fox.
Profilbillede
dato

I aften kl 19:00 tager Herning Blue Fox turen til Fros Arena i Vojens, hvor en sand topkamp står på menuen.

Det begynder at spidse til i Metal Ligaen, hvor en top 4 er stukket af i form af Aalborg Pirates, Herning Blue Fox, SønderjyskE og White Hawks. Derfor tæller hvert et point, især i de tætte topkampe, som den i aften. 

"Vi forventer en topkamp. Sønderjyske er et hold, som altid kommer med alt de har. Vi forventet en tæt kamp, chancerne skal vi kæmpe for i aften,." sådan lyder ordene fra assistenttræner Dan Jensen fra Herning Blue Fox.

For Dan og resten af trænerteamet er opskriften også klar i forhold til, hvordan man skal få skovlen under sønderjyderne. 

"Vi skal holde fokus igennem hele kampen, vi skal holde fat i den spillestil, som vi har vist i den seneste kamp. Vi skal spille med disciplin og med godt sammenhold", forklarer Dan.

Selvom en stærk holdindsats er krævet, så mener Dan alligevel, at man er ved at være der, hvor man godt kan stille specielle krav til nogle spillere, da det er i kampe som disse, at de skal kunne levere.

"Topspillerne skal vise, hvorfor de er de bedste i aften. Det bliver afgørende!"

Til aftenens kamp mod Blue Fox mangle Mads Christensen, Joachim Linnet, Oscar Drugge, Thomas V. Andersen og Jeppe Pyndt.

Kilde: Dan Jensen