Kasper Fruerlund Kristensen stopper i HCM

Kasper Fruerlund Kristensen stopper i HCM (Foto: HC Midtjylland)
Profilbillede
dato

Af: HC Midtjylland

Kasper Fruerlund Kristiansen har valgt at stoppe i HCM. Inden sæsonen 2021/2022 lavede vi en ny 2-årig aftale med Kasper Fruerlund Kristiansen med håbet om at kunne præsentere Kasper i håndboldligaen efter indeværende sæson.  

Kasper har været med på rejsen fra sæson 2019/2020, og har bidraget til, hvor vi sportsligt står i dag. Kasper er et lokalt talent, der har trådt sine barnsben i Herning FH (en af moderklubberne), hvorfor vi gerne havde set, at Kasper også var med på rejsen i næste sæson, men med flytning til Århus i løbet af året, så Kasper valgt at omprioritere sit fokus for fremtiden, og her vil HCM ikke være en del af dette.  

Vi har forståelse for Kasper ønske om at bruge sin tid anderledes, og har fundet en løsning på dette til begges tilfredsstillelse, selvom vi gerne havde set, at Kasper kunne have været med det sidste stykke på rejsen i denne sæson.  

Kasper Fruerlund Kristiansen udtaler om stoppet i HC Midtjylland: 

“Jeg har overvejet det i et stykke tid, og der var heldigvis forståelse fra klubbens side, da jeg bad om at blive løst fra min kontrakt. Det har været en rigtig svær beslutning for mig, da jeg jo er vokset op i Herning og det er her mit håndboldhjerte ligger – men en gang i mellem skal man også tage nogle svære beslutninger, og for mig tror jeg dette er den rigtige beslutning.

Nu håber jeg for klubben og projektets skyld, at min kammerater gør arbejdet færdigt, og sikrer klubben oprykning til ligaen igen – de har både byen og ikke mindst de frivillige kræfter i klubben fortjent.”  

Formand Kim Simonsen er ked af at Kasper har valgt at stoppe og udtaler:  

“Det var ikke en af de sjoveste samtaler vi har haft med Kasper, men jeg har fuld forståelse for Kaspers beslutning – en gang i mellem så må man tage tyren ved hornene og prioritere, hvad der er vigtigst for en selv.  

Kasper er jo en rigtig klubmand, som jeg har kendt siden han var 12 år gammel, og en rigtig prototype på en HCM spiller – en lokal spiller, der gerne vil prøve sig af på øverste hylde.

Kasper har prøvet håndboldligaen før med Mors/Thy og må have oplevelsen med HCM til gode – hvis hans kammerater kan gøre arbejdet færdig og sikre klubben en oprykning til håndboldligaen i indeværende sæson.  

Der er ikke smækket med døren fra hverken Kaspers eller vores side, og skulle vi få brug for det, så kan vi altid ringe til Kasper for at få hjælp – ellers satser vi på at vores talentfulde U17 afdeling, kan være med til at supplere truppen resten af sæsonen.”  

Kilde: HC Midtjylland
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.