Kaotisk lokalopgør endte med en Fremad-sejr

FodboldHoldet Herning - Herning Fremad (Foto: Jesper 'Pinkii')
Profilbillede
dato

Herning Fremads Serie 3-herrer lagde en målrettet indsats for dagen ved fredagens lokalopgør mod FodboldHoldet Herning, da mandskabet besøgte Holtbjerg Idrætsanlæg.

Trods en knapt så skøn fodboldkamp, så formåede Herning Fremad at hente en sejr. Træner Jesper 'Pinkii' knytter følgende ord til 1-2-resultatet:

- Vi er rigtig glade for at vi igen tager tre point! Denne gang er det dog en rodet indsats fra vores side, og måske vores dårligste kamp i sæsonen. Med det mener jeg at vi har rigtig mange muligheder for at spille bedre fodbold. Men ilten til hjernen forsvinder, på en glat bane, i de afgørende situationer og så er det fedt at vi har Søren Jørgensen med, siger 'Pinkii' og uddyber:

- Endnu en gang scorer han et vigtig mål for os! FHH scorer Årets Selvmål, og så tror alle at kampen er lukket. Alligevel bliver det spændende da FodboldHoldet reducerer med ni minutter igen. Efterfølgende er alt kaos. Vi brænder friløbere, Magnus Bonde i Fremad målet har et par store redninger og det er vildt! Men vi holder stand og vinder!

Efter kampen siger den stolte træner følgende:

- Magnus Bonde i Fremad målet bliver, igen, kampens spiller for os. Denne gang med fem stemmer. Han er bare sikker, når han får handskerne på. Han er lidt indblandet i noget tumult efter 1-2 målet, men det fjernede absolut ikke fokus fra en helstøbt og meget koncentreret indsats fra hans side!

- Han spiller måske sin dårligste kamp i år, men Casper Ljungberg er stadig én af de bedste fordi han fighter og bliver ved. Søren, Bæks og resten af forsvaret havde også gode momenter i kampen.”

'Pinkii' kommer med sit bud på, hvorfor Fremad endte med sejren:

- Trods manglende kvalitet i spillet skaber vi stadig en del chancer. Også lidt flere end FodboldHoldet. Vi hænger i, selvom flere af de spillere som plejer at bærer holdet hænger lidt med snuden! Men vi tager de vigtige point, og det bringer os i en fed position i rækken!”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Herning Fremad hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Herning KFUM tirsdag den 20. september. Der er kampstart på KFUM Idrætscenter klokken 19:15.

Kampens resultat: 1-2 til Herning Fremad
Række: Herrer Serie 3

Mål
25'0-1Søren Jørgensen
76'0-2Selvmål
81'1-2Gustavo Mattarazzo Zinoni

Kilde: Træner Jesper 'Pinkii', Herning Fremad - Herrer Serie 3