Jobmuligheder

Profilbillede

Forestil dig at du har været udsendt til et krigshærget land, måske endda af flere omgange. Under udsendelserne har du været udsat for nogle helt forfærdelige hændelser, som senere hen har givet dig ar på sjælen i form af PTSD. 

For krigsveteran Thomas Helmer, er dette lige netop situationen. Han har ad to omgange været udsendt til til Balkan, hvilket har medført at han i dag 20 år senere fortsat kæmper med eftermenene. For ham kan det, at skulle forlade sin bolig en enorm udfordring, hvilket også gør at han ikke har lige så nemt ved, at finde arbejde som så mange andre. 

Thomas besluttede derfor, at tage med 15 andre veteraner ind til FC Midtjyllands hjemmebane i Herning torsdag den 7. oktober 2021. 

Men hvad har fodbold dog med arbejdsløshed, at gøre tænker du nok. Jo ser du, her havde fodboldklubben lige netop valgt at afholde jobmesse for krigsveteraner. 

Jobmatch trods udfordringer

Spørger man ledelsen for fodboldklubben, giver det dog meget god mening for dem, at tilbyde krigsveteranerne job. 

Som medarbejder hos en fodboldklub som FC Midtjylland, er der stor rummelighed i form af, at der kan tages hensyn til den enkelte.

Foruden FC Midtjylland var også Herning Blue Fox mødt op til jobmessen, der blev afholdt i MCH-Arena. Både de og FC Midtjylland håber på, at der næste år, forhåbentlig også kan komme nogle håndboldklubber indover. 

Kilde: Redaktionen