Iværksætteri i Herning

Profilbillede
dato

Har du oplevet at sidde til undervisning, hvor du nærmest ikke har kunnet koncentrere dig på grund af støj fra dine omgivelser? Hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du rent faktisk kan ændre det?

Bubbles, som er navnet på et kommunikationssystem, egner sig specifikt til studerende, der lider af ADHD eller som af andre årsager kan døje med koncentrationsbesvær. 

Kommunikationssystemet er hurtigt at sætte op og komme i gang med, og kan endda være en stor hjælp til den studerende til at fokusere bedre. Dette gør den ved at mindske støjen fra omgivelserne, gennem nogle høretelefoner, som den studerende har på. 

Men hvis den studerende sidder med høretelefoner på, hvordan kan de så samtidig kunne høre efter, tænker du nok. Jo ser du, underviserne har til gengæld en lille mikrofon, som de kan bruge til at kommunikere ud til høretelefonerne som de studerende sidder med. 

Du kan læse nærmere om Bubbles her.

EM og VM mestre

Bag Bubbles konceptet, står Kevin Albin, Nicklas Stokholm og Christian Ørum fra Herning. De tre venner fik oprindeligt ideen fra noget familie, som til dagligt døjer med både ADHD og uddannelse. 

Virksomheden der så lyset for første gang tilbage i 2020, da også allerede opnået at blive europamestre i entreprenørskab samme år, mens de i år er blevet verdensmestre. Med de flotte titler, håber de tre unge iværksættere da også, at kunne inspirere andre til at følge deres drømme. 

Kilde: Redaktionen