HFH U13-Drenge vandt i A-rækken efter flot 2. halvleg

Profilbillede
dato

Herning f. H. skulle forsøge at stjæle to point fra Tvis , da slaget skulle stå i Tvis Centret.

Heldigvis var der ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet fra HFH nuppede sejren og de to point med cifrene 8-12. Dette var til stor glæde for træner, Ulrik Villadsen:

Vi holder fast i 2. pladsen - Tvis var opsatte på revanche fra sidste opgør og startede kampen bedst, hvor de spillede sig til fine chancer og fik tilkæmpet sig mange straffekast.

Han uddyber:

"På trods af det, så formår vi at holde dem på kun 5 scoringer i første halvleg og det er stærkt medvirkende til en tæt halvleg, da vores angrebsspil haltede gevaldigt. Vi var ikke skarpe nok og brændte for meget over hele linjen, dog gjorde Sebastian Erlandsen sit og scorede et kanon mål fra fløjen, men blev uheldigvis skadet i den forbindelse. Så vi var udfordret af en smal bænk."

Villadsen reddede HFH's 1. halvleg - 2. halvleg var bedre
Cheftræner, Ulrik Villadsen, var ikke i tvivl om hvilken spiller der især skilte sig ud i 1. halvleg:

Ellers var det alene Lucka Villadsen som holdt os inde i kampen i første halvleg og scorede nogle gode mål, så vi gik til halvleg helt lige, ved stillingen 5-5.

Dog kunne træneren se sit hold komme forandret ud til 2. halvleg:

Heldigvis stod vi endnu bedre i forsvaret i 2. halvleg, og Kalle Møller tog fra i målet, så vi kun lukkede 3 mål ind. Samtidig begyndte vores angrebsspil at flyde bedre og flere bød ind, især Viktor Lund spillede en stærk anden halvleg med 3 flotte scoringer, samtidig med at Lucka Villadsen fortsatte sit høje niveau fra 1. halvleg.

Dermed formåede HFH at rykke fra og få kontrol over kampen, så det blev til en sikker sejr. HFH ligger på en flot andenplads i A-puljen. Det var altså en overordnet positiv dag for HFH, hvor træner Ulrik Villadsen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Lucka Villadsen spillede, som tidligere nævnt, en super kamp og var stærkt medvirkende til sejren med mange gode mål. Også Viktor Lund spillede en stærk anden halvleg med 3 flotte scoringer. Ligeledes stod vi super godt i forsvaret og Kalle Møller tog nærmest alt i målet. Super flot!

På søndag den 21. november møder Herning f. H., Ikast f. S. Kampen fløjtes i gang klokken 11:05 i Sportscenter Ikast.

Kampens resultat: 8-12 til Herning f. H.
Række: U-13 Drenge A

Kilde: Træner Ulrik Villadsen