HFH 2 U13-Drenge fik anden sejr i streg i C-rækken

Profilbillede
dato

I søndags tog Herning f. H. 2 turen til Troldhede Idrætscenter, hvor de mødte Troldhede GIF.

Det var til stor succes for netop Herning f. H. 2-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 10-13. Fra træner, Martin Meedom lyder det:

Efter ikke at have vundet så mange kampe i sæsonen, så vandt hold 2 deres anden kamp i streg. Det var en lidt rodet affære, hvor vi var foran 7-5 ved pausen, men den føring satte vi desværre over styr, da vi ikke formåede at score de første 10minutter af anden halvleg. Heldigvis vågnede vi op igen i slutningen af kampen, og fik stoppet dem. Så vi endte med at vinde 13-10.

Meedom sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Flot angrebsspil, hvor vi var gode til at få scoret mange mål. 13 mål er mange, taget i betragtning at vi ikke scorer i 10 min.

Spørger man træneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Især Daniel og Johannes spiller en god kamp."

Målscorere:
Daniel 5
Johannes 5
Anton 2
Lucas 1

Herning f. H. 2 skal i kamp igen mod Ikast f. S. 3 søndag den 21. november. Kampen fløjtes op på Sportscenter Ikast klokken 10:20.

Kampens resultat: 10-13 til Herning f. H. 2
Række: U-13 Drenge C

Kilde: Træner Martin Meedom