Herningensere bag miljøvenlig hudpleje

Foto: Stock Photo. To mænd fra Herning er gået sammen om at lave en hudplejeserie.
Profilbillede

To unge iværksættere fra Herning, Mads Helt og Christian Pedersen, har udviklet en miljøvenlig hudplejeserie under navnet Relevant. Produkterne er gode for huden, bæredygtige, og så er de snart at finde på hylderne i Matas.  

For bare halvandet år siden var Mads Helt it-konsulent, og Christian Pedersen var rådgiver for Deloitte. Begge stillinger var velbetalte og lå langt fra skønhedsbranchen. Det var et helt tilfælde, at de to skulle starte virksomhed sammen.

Efter mange års skolegang sammen, måtte de to gode venner videre i livet hver for sig for at starte uddannelse og senere karriere. Men da de mødtes igen mange år senere, blev en fælles frustration for manglen på en ordentlig deodorant starten på et fælles iværksættereventyr.

Lander aftaler med flere butikker

Projektet gik dels ud på at skabe en så bæredygtig emballage som muligt, men også at lave et produkt med ingredienser, der ikke irriterer huden. I sommeren 2020 sagde de begge deres jobs op for at gå all in på projektet - og det har givet pote.

Nu fås Relevant-produkterne, der foruden en deodorant også er udvidet med nye produkter som sæber og cremer, ikke kun på egen webshop. Produkterne er nu også kommet ud til Matas-butikker, udvalgte apoteker og Aarhus Lufthavn.  

Kilde: Herning Folkeblad
False {
}