Herning svømmehals doveneste medarbejdere: Påskeharerne Stampe og Pjuske skaber fest og farver

dato

UGENS MEDARBEJDER(E) i Herning svømmehal

Dåbsnavn: Stampe og Pjuske
Kaldenavn: De sorte får
Stilling: Påskeharerne og spasmagere

Denne uge er helt speciel i forhold til ‘Ugens medarbejder’… efter en lang hoppetur fra Påskeøen landede Stampe og Pjuske først i Herning Svømmehal i lørdags. Netop derfor var ‘Ugens medarbejder’ rykket en enkelt dag på Instagram.

Men, lad os nu præsentere de to pragtfulde medarbejdere

Man skulle tro, at Stampe og Pjuske faldt i god jord hos kollegaerne i svømmehallen, men tro om igen! Der hviler en sort sky af had over de to ellers så søde kaniner. Men, hvorfor nu det, tænker I sikkert. Jo, netop fordi, at de to spasmagere uden tvivl er Herning Svømmehals doveneste medarbejdere. Med et fremmøde på én vagt om året, kun bestående af sjov og leg, så er der ikke megen hjælp at hente fra dem til rengøring, vagt ved bassiner osv.

Dog arbejder de to harer hårdt for at komme med til diverse personalearrangementer og hopper altid forrest i køen og over, hvor gærdet er lavest. Fest og farver går ikke deres mimrende snuder forbi.

Du og dine børn har muligheden for at møde dem i svømmehallen mandag 1. april til en dag fyldt med sjov og godter. Husk at sætte et kryds i kalenderen - for ellers ser du dem nemlig først igen næste år til påske.

Så tag endelig børnene med, når du skal ud og hilse på hele svømmehallens Stampe og Pjuske 1. april

Støt lokalt og giv HERNING SVØMMEHALs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker hos HERNING SVØMMEHAL: https://www.facebook.com/136843816499640.

Du kan også se mere om HERNING SVØMMEHAL på deres hjemmeside: https://herningbad.dk/.
Kilde: https://www.facebook.com/880416243851265/posts/1005696121323276
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.