Herning streetfood festival er tilbage

Profilbillede
Carina Vessel

Er du også livsnyder i den forstand, at du elsker at rejse ud i verden og smage på lokal mad? Så kan jeg afsløre for dig at du slet ikke behøver at pakke kufferten, men bare møde op på torvet i herning den 12. til 15. august 2021.

Her indtager Århus Mad & Marked sammen med Herning Kommune, nemlig gaderne hvor de vil omdanne Torvet i Herning, til en hyggelig kulinarisk oase. Her vil der mildest talt være gademad i alle afskygninger og hvor alle borgere har mulighed for at blive præsenteret for en masse forskellige men interessante madkoncepter. 

Så tag familien, vennerne eller veninderne under armen og kom og vær med til at fejrer vores allesammens måltidskultur. Arhus Mad & Marked vil nemlig gerne være med til at bringe mennesker sammen på tværs af alder og etnicitet samt vise hvad godt madhåndværk er. Her skal nydelse, kvalitetsbevidsthed og nye smage gå op i en helt ny enhed. 

Mad for enhver smag

Ved street food festivalen i Herning vil du kunne finde lidt for enhver smag, hvad end du er til en klassisk omgang fish’n’chips eller spanske empañadas. Er du slet ikke til den slags spise, så bare rolig. 

Her er nemlig også mulighed for, at du kan sætte tænderne i en lækker gourmet burger, højtbelagt smørrebrød eller mexicanske tacos. 

Kilde: Redaktionen