Herning KFUM snubler mod Herning Fremad på grund af disciplinære problemer

Profilbillede
dato

Herning KFUM (4) tog imod Herning Fremad i en intens kamp på hjemmebane den 17. september 2024. Selvom Herning KFUM dominerede første halvleg, endte kampen med frustrationer og nederlag grundet disciplinære problemer i anden halvleg.

Efter kampen fangede vi Herning KFUM's træner, Dennis Vands, for at høre hans reaktion på kampens forløb.

“Det var en meget lige kamp. Vi dominerer 1. halvleg, men får ikke gjort chancerne helt store nok. Og så kommer modstanderne bedre ud i anden halvleg end os,” sagde Dennis Vands og opsummerede dermed kampen kort og præcist.

Træneren var dog tilfreds med holdets spil i første halvleg, hvor Herning KFUM formåede at holde kampens balance ved 0-0 ved pausen. "Vi spiller en rigtig god 1. halvleg. I pausen står der 0-0," forklarede Dennis.

Men anden halvleg viste sig at være en udfordring. “Ingen dumme gule kort. Dem fik vi to af i anden halvleg! Det er det, som gør, at vi taber,” udtrykte en tydeligt frustreret Dennis Vands. Holdets manglende disciplin kostede dem dyrt i en tæt kamp, hvor begge hold havde få chancer for at score.

Alligevel var der positive momenter at tage med videre. Træneren fremhævede især en af sine spillere: "Jacob Nørmark spiller en rigtig god kamp." Hans indsats på banen var et lys i en ellers skuffende kamp for Herning KFUM.

For at forbedre sig til næste kamp bliver fokus på at undgå unødvendige kort og bevare koncentrationen gennem hele kampen. Med justeringer og læring fra denne kamp, ser holdet frem til at gøre det bedre i deres næste opgør.

Næste kamp for Herning KFUM (4) er et opgør imod KLG . Det udspiller sig i KFUM Idrætscenter d. 21. september klokken 16:00.

Kampens resultat: 0-2 til Herning Fremad
Række: Herrer Serie 5 11:11/9:9 - Efterår 2024, Pulje 127

Kilde: Dennis Vands