Herning KFUM sikrer andenpladsen i direkte opgør mod lokalrival: “Vi er bedre end dem på alle parametre”

Foto: Herning KFUM (2) - Serie 4 Herrer.
Profilbillede
dato

I mandagens fodboldkamp stod FodboldHoldet Herning over for Herning KFUM på Holtbjerg Idrætsanlæg. Det blev en kamp, hvor udeholdet viste deres overlegenhed og endte med at vinde med 3-0.

Højre dør for Herning KFUM, Michael Randers, var meget tilfreds med holdets præstation og mente, at der var en klar klasseforskel mellem de to hold.

“Selvom vi spiller om 2. pladsen var der aldrig tvivl om at vi ville hente tre point i dag. Vi er bedre end dem på alle parametre.”

Randers fremhævede også en af holdets spillere, Jones, som han kaldte en talisman.

“Jones, vores talisman. Han er fandme god. Igen i dag spiller han “bare” på et niveau over alle på banen. Han er altid spilbar, vender og drejer som det passer ham. Fører bolden frem, og scorer også mål. Samtidig med ham løber de defensive meter, og bryder bolden nærmest efter behag. Han er fanme ren klasse, og løfter hele holdet. Hold kæft han er god!”

Træneren var også glad for, at holdet formåede at spille en fodboldkamp i stedet for den duelprægede kamp, som FodboldHoldet Herning altid søger. De fik bolden ned på jorden og fik modstanderne til at løbe trætte. Kampen blev afgjort på bare 45 minutter med en føring på 3-0.

Selvom Herning KFUM har sikret sig andenpladsen, mener Randers, at holdet skal fortsætte med at spille på det niveau, de har vist i dag. Han er sikker på, at hvis de gør det, vil det være umuligt for dem at smide point. Nu kan holdet slappe af i den sidste kamp, inden playoff-kampene venter.

Herning KFUM-spiller, Ahmet 'Gamle' Yilmazz, giver også sin reaktion på kampen:

“Sæsonens helt store kamp om 2. pladsen mod vores rivaler - og så kører vi dem bare over. Lidt kedeligt, men helt som forventet.”

Næste kamp for Herning KFUM (2) er fredag 27. oktober, hvor de skal møde Herning Fremad på KFUM Idrætscenter. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 0-3 til Herning KFUM (2)
Række: Serie 4 Herrer

Kilde: Højre Dør Michael Randers, Herning KFUM (2) - Serie 4 Herrer