Herning KFUM sejrede sikkert i lokalbraget mod Herning IK: “Vi var altdominerende”

Profilbillede
dato

Herning KFUM imponerede i dagens kamp mod Herning IK, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 4-1. Kampen blev spillet på KFUM Idrætscenter, og det var tydeligt, at hjemmeholdet var i kontrol fra start til slut.

Højre dør for Herning KFUM, Michael Randers, beskrev kampen som en magtdemonstration i en direkte duel om andenpladsen.

“Magtdemonstration. Der var simpelhen klasseforskel i dag, på de to hold. Vi havde forventet en meget mere lige kamp, men det blev det aldrig. Vi var altdominerende.”

En af de spillere, som træneren fremhævede, var holdets anfører, Okan Akcin. Han scorede to mål i dagens kamp og blev udnævnt til kampens spiller. Træneren roste hans evne til at gå forrest på banen med sin duelstyrke og farlighed. Han betegnede Akcins præstation som en klassekamp og mente, at han fuldt fortjent blev kåret som kampens spiller.

“Vores anfører, Okan Akcin, scorer to gange med låget i dag - og han er banens mindste. Han går forrest inde på banen, med hans lyd duel styrke og farlighed. Klassekamp, og fuld fortjent kampens spiller.”

Michael Randers var også tilfreds med holdets hurtige spil langs jorden og deres evne til at tage kontrol over kampen fra første minut. Selvom Herning IK kom foran på et frispark, formåede Herning KFUM at levere en kontrolleret indsats gennem hele kampen.

Inden næste kamp mod rivalerne fra Fodboldholdet Herning, mener træneren, at holdet skal fastholde den samme indstilling og udtryk. Den kommende kamp vil være en duel om andenpladsen i puljen, og træneren understregede vigtigheden af at bevare fokus og intensitet.

Herning KFUM-spiller, Nicklas Hyttel, giver også sin reaktion på kampen:

“Overraskende lavt niveau fra HIK. I 2. halvleg legede vi jo bare. Men når vi først rammer vores niveau, er vi ikke til at stoppe.”

Næste kamp for Herning KFUM (2) er mandag 23. oktober, hvor de skal møde FodboldHoldet Herning (1) på Holtbjerg Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 4-1 til Herning KFUM (2)
Række: Serie 4 Herrer

Kilde: Højre Dør Michael Randers, Herning KFUM (2) - Serie 4 Herrer