Herning KFUM ryster tophold: Milad skaber mirakel med fire mål

Profilbillede
dato

Herning KFUM formåede at overraske alle, da de den 9. juni 2024 besejrede topholdet Vildbjerg SF i en dramatisk kamp. Kampen endte med en utrolig sejr for udeholdet, som efter en imponerende indsats kunne tage hjem med tre point.

Træner for Herning KFUM, Dennis Vands, var både begejstret og overrasket efter kampen og sagde:

"En vild fodboldkamp som falder ud til vores fordel. Jeg tror, at Vildbjerg havde tømmermænd efter at der var musik i lunden dagen før kampen. Måske tog de også lidt for let på opgaven, fordi vi er bundhold."

Herning KFUM's offensiv var i absolut topform på dagen, hvilket Dennis Vands også bemærkede:

"Offensiven var i hopla. Milad laver fire basser og afgør nærmest kampen på egen hånd. Han får også ni stemmer efter kampen."

Dette uventede resultat blev opnået ved at udnytte modstanderens svagheder effektivt.

"Jeg vidste, at Vildbjerg nok ville tage let på opgaven, fordi de er tophold, og vi er bundhold," forklarede Dennis Vands.

Selv om kampen endte positivt for Herning KFUM, er der stadig plads til forbedring. Træner Dennis Vands påpegede, at holdet skal fokusere på at forbedre deres defensiv:

"Vi skal ikke lukke så mange mål ind."

Al opmærksomhed efter kampen var på Milad, som med sine fire mål var kampens ubestridte stjerne. Træner Dennis Vands fremhævede ham med stor ros:

"Milad laver fire ud af de fem mål. Han gør en kæmpe forskel. Han får fortjent ni stemmer af hans holdkammerater efter kampen."

Med denne opmuntrende sejr kan Herning KFUM nu se frem mod deres næste kamp med fornyet selvtillid og håb om endnu en positiv præstation.

Næste kamp for Herning KFUM er et opgør imod Feldborg/Haderup IF. Det udspiller sig i KFUM Idrætscenter d. 15. juni klokken 16:00.

Kampens resultat: 4-5 til Herning KFUM
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 65

Kilde: Dennis Vands