Herning KFUM runder sæsonen af med klart nederlag

Profilbillede
dato

Engesvang Fremad imponerede i lørdagens kamp mod Herning KFUM, hvor de vandt med hele 6-0 på deres hjemmebane, Engesvang Fremad's Anlæg.

Udeholdets træner, Dennis Vands, havde dog nogle positive ting at sige om hans hold, på trods af nederlaget.

Vands mente, at hans hold spillede helt lige op med et af rækkens bedste hold i de første 45 minutter. Han påpegede også, at de havde store chancer for at score mindst to mål i første halvleg. Dette viser, at Herning KFUM ikke gav op og kæmpede hårdt i kampen.

En spiller, der blev fremhævet af Vands, var Daniel Nedic, som blev kåret som kampens spiller med hele 8 stemmer. Han var solid, især i første halvleg, og bidrog til holdets præstation.

Vands var også tilfreds med holdets evne til at forsvare sig i deres egen halvdel i første halvleg. Han mente, at dette var lykkedes godt, og at sæsonen generelt var godkendt. Han påpegede også, at han havde haft hele 44 forskellige spillere med i denne sæson, hvilket viser en bredde i truppen.

Dog var der også områder, som Vands mente, skulle forbedres inden næste kamp. Han påpegede, at kondien kun var til en halvleg, og at nogle af spillerne havde brug for en velfortjent pause nu. Dette viser, at der stadig er plads til forbedring og arbejde på holdets fysiske formåen.

Kampens resultat: 6-0 til Engesvang Fremad
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Træner Dennis Vands, Herning KFUM (1) - Herrer Serie 4