Herning KFUM løb ind i nederlag til rækkens favorit: “Mine drenge kæmper det bedste de kan“

Mansur spillede en flot kamp, og blev kampens spiller (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Studsgård GIF tog en overbevisende sejr på 5-2 over Herning KFUM i lørdagens fodboldkamp ved KFUM Idrætscenter. Hjemmeholdets træner, Dennis Vands, var dog ikke helt tilfreds med resultatet.

Vands mente, at hans spillere gjorde deres bedste, men at de blev uheldige med to skader i første halvleg. Den ene spiller brækkede to fingre og vil være ude i mindst fire uger. På trods af dette var Herning KFUM foran 1-0 ved halvleg, men Studsgård formåede at udligne inden pausen.

Træneren roste Daniel Skov for at have spillet en rigtig god kamp, men det var Mansur, der blev kåret som kampens spiller. Vands anerkendte også Studsgårds stærke hold, som formåede at vinde kampen ved at køre i deres stærkeste opstilling hele vejen igennem.

Selvom holdet spillede godt i første halvleg, blev de knækket af skader. Vands påpegede også, at han allerede mangler spillere på grund af skader og ferie. Han mener dog, at holdet skal fortsætte med at spille på samme niveau som i første halvleg for at komme tilbage på sporet, når de spillere, han mangler i dag, er klar igen.

“Jeg mener egentlig, at mine drenge kæmper det bedste de kan. Men Studsgård har et godt hold, og vinder, fordi det ser ud som om at de køre i stærkeste opstilling hele kampen. De har et godt hold, og er nedrykker i vores pulje. Vi spiller godt i 1. halvleg, men vi bliver knækket af skader. I forvejen mangler jeg spillere pga skader og ferie.”

Alt i alt var det en udfordrende kamp for Herning KFUM, men træneren er optimistisk og ser frem til næste kamp, hvor han håber, at holdet kan fortsætte med at spille godt og få de nødvendige spillere tilbage på holdet.

Næste kamp for Herning KFUM er lørdag 26. august, hvor de skal møde FC Silkeborg (1) på KFUM Idrætscenter. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 2-5 til Studsgård GIF
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Træner Dennis Vands, Herning KFUM (1) - Herrer Serie 4