Herning KFUM i målrig affære

Profilbillede
dato

Herning KFUM (Serie 4) gæstede Gipo Arena (Bording) torsdag den 11. november i mødet mod Bording IF (Serie 5).
Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, betyder en jævnbyrdig kamp, at de må tage til takke med et uafgjort resultat.
Præstationen betyder, at det endte i et 5-5-resultat, hvilket Herning KFUM (Serie 4) kan tage med hjem i bagagen. Cheftræner Dennis Vands uddyber:

Jeg hæfter mig ved, at vi vinder 2.halvleg 3-1. Det betyder, at vi er i god kondi. Og det kom bag på træneren.

Trods resultatet, mener cheftræneren alligevel, at visse dele af kampen fortjener ros:

Jeg så en god indstilling. Vi giver ikke op, selvom vi er bagud 5-2.

Vands havde derudover lidt ekstra, han gerne ville fremhæve:

Jacob Vandborg spiller en rigtig god kamp og scorer 1 mål efter hjørnespark på hovedstød. Og Julians mål til 5-5 er også et rigtig godt skud udefra ca. 5 minutter før slutfløjtet.

Kampens resultat: 5-5
Række: Senior Vinterturnering 11:11

Kilde: Cheftræner Dennis Vands