Herning KFUM blev kørt trætte i stort nederlag

Profilbillede
dato

Lørdag skulle Herning KFUM møde Holstebro B, i en træningskamp over tre halvlege, på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Idrætscenter Vest med et 11-1-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig træner for Herning KFUM, Daniel Hejberg, vi fangede efter kampen.

Da vi kun var 11 spillere til kampen var det svært at gøre det helt store i 2. og 3. halvleg. Drengene var trætte til sidst, og startede desværre lidt skidt ud. Efter 1. Halveg stod der 5-0, og der var ikke så meget kommunikation. Men 2. og 3. halvleg var det rigtig godt.

Herning KFUMs træner, Daniel Hejberg, havde følgende at sige til sine spillers præstation:

Vi skal fokusere på at få mere lyd på, gå mere ind i tacklingerne, få fat i anden boldene og få skudt når vi kan. Vi skal også lære at kigge en ekstra gang op, og vide at medspilleren er klar til at modtage. Og sidst men ikke mindst få spillet hinanden noget mere, når der opstår gode muligheder.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste havde Daniel stadig en række roser at sende mod sine spillere:

Magne på mål og fordi han kæmpede hele kampen og aldrig gav op. Tristan for nogle fantastiske vundne aktioner i nærkampene og hans drev med bolden. Laust for at vinde bolden utallige gange. Thanujan for at komme tilbage og erobre den igen og gå i duellerne. Ludwig for at arbejde for holdet. Marius for at være over det hele og hjælpe til. Khaleb for at hjælpe overalt og gode løb op ad kanten.

Kampens resultat: 11-1 til Holstebro B
Række: U13 Drenge - 3 X 25 Min. - Vinter 11:11

Kilde: Træner Daniel Hejberg, Herning KFUM (L5) - U13 Drenge - 3 X 25 Min. - Vinter 11:11