Direktør Daniel Grønhøj på trænerbænken (Foto: HamIStolen)
Profilbillede
dato

Af: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold

Der var ingen slinger i valsen, da vi her til aften mødte København Håndbold, der blev sendt hjem med et stort nederlag på hele 31-17 efter 16-6 ved pausen.

Sidst vi mødte København Håndbold var vi i store problemer, og indkasserede såmænd et klækkeligt nederlag, så til trods for, at vi før dagens kamp var ti point foran københavnerne i tabellen, så var det en kamp, som vi på ingen måder tog let på.

Vi havde til dagens kamp ny trænerkonstellation, da både Kasper Christensen og Anders Friis er ramt af Corona, så i stedet havde direktør for klubben, Daniel Grønhøj, og målmandstræner, Søren Rasmussen, indtaget trænerbænken.

De fik en glimrende debut i en kamp, hvor vi satte os på begivenhederne fra start af, og hurtigt fik opbygget en fin føring. Havde det ikke været for Amalie Milling i København-målet, så havde føringen været endnu større, men den unge målmand havde en god dag, og tog mange skud fra vores skytter. Det samme gjorde Jessica Ryde, der stod med imponerende 60 procent i 1. halvleg.

Vi kunne gå til pause med en særdeles komfortabel føring på hele 16-6, og det var på dette tidspunkt særdeles svært at se, hvad der skulle kunne ændre forløbet af kampen.

Efter pausen fortsatte vi med højt tempo og havde man forestillet sig, at vi ville tage det stille og roligt, ja, så tog man fejl. Vi fortsatte ufortrødent, og udbyggede føringen i starten af halvlegen, samtidig med at ressourcerne blev godt fordelt ud på hele holdet.

Mod slutningen blev det, med de mange forskellige konstellationer som den debuterende træner valgte at køre med, en anelse rodet, hvilket også smittede af på målfrekvensen der faldt en smule i slutningen af kampen, mens København også fik smidt en del flere mål i kassen end i 1. halvleg.

Jessica Ryde blev fortjent kåret til kampens spiller med en redningsprocent på 48.

Kilde: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.