Herning-Ikast: Sikker sejr over Nykøbing Falster

Profilbillede
dato

Af: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold

Sidst vi mødte Nykøbing Falster vandt vi med 42-30, hvilket er vores mest målrige kamp i denne sæson. Her til aften blev det ikke helt så målrigt, men vi vandt stadig ganske sikkert med 32-26.

Det var Nykøbing der fik den bedste start, og fik i de første ti minutter flere føringer på tre mål, men da vi rundede midtvejs i halvlegen var det slut for de gule med deres føring, og vi fik stille og roligt overtaget i kampen, hvor blandt andet Alberte Ebler og Simone Petersen fik stemplet ind med flere gode scoringer.

Således kunne vi gå i omklædningsrummet foran med 15-12, og virkede på dette tidspunkt i kontrol.

Den tendens fortsatte efter pausen, hvor Alberte Ebler og Simone Petersen fortsatte det gode spil, mens også Emma Friis, Sarah Iversen og Emma Lindqvist også noterede sig med mange scoringer.

NFH fik flere gange spillet sig helt tilbage i kampen, men formåede ikke at komme foran, og med godt 12 minutter igen, knækkede kampen til vores fordel, og herfra trak vi afgørende fra, og endte altså med en sejr på 32-26.

Dermed fik vi 10. sejr i streg, og fik en perfekt optakt til lørdagens kamp, hvor Viborg, som tabte her til aften, kommer på besøg i IBF Arena. Den kamp starter klokken 16.10, og vi anbefaler, at du køber din billet på forhånd, så du er sikker på at få en af de 1500 pladser der er til rådighed.

Topscorer blev Simone Petersen med syv mål, mens Emma Lindqvist og Emma Friis nettede seks gange. Alberte Ebler fik bolden i mål fem gange, mens Sarah Iversen fik fire mål på kontoen. Line Hougaard og Vilde Johansen blev noteret for to mål hver.

Kilde: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.