Herning-Ikast sejrer over Silkeborg i gyser

Herning-Ikast kunne juble over sejren (Foto: HamIStolen)
Profilbillede
dato

Af: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold

Det blev en gyser i onsdagens kamp mod Silkeborg-Voel, men vi havde marginalerne på vores side til slut, og hev derfor en sejr hjem på 28-27.

I den her sæson har Silkeborg-Voel i den grad voldt os problemer, og i dag var ingen undtagelse. Det blev, præcis som de to forudgående opgør, en tæt kamp, hvor gæsterne fra Voel sled sig tilbage, hver gang de var kommet bagud med en enkelt eller to.

Sofie Bæk dirigerede Voels angrebsspil ganske godt, og fik fordelt bolden godt rundt, og var også selv træfsikker med fire kasser i første halvleg. Hos os var det fløjene der var skarpest, og mens Emma Friis scorede tre gange, så fandt Cecilie Brandt vej til netmaskerne fire gange på fire forsøg.

Simone Petersen var endnu engang i spilhumør, og fandt mange gode løsninger, hvilket bragte syv assists med sig og tre mål, alene i første halvleg, der endte helt lige 13-13. Silkeborg fik et særdeles tvivlsomt mål til sidst, hvor det lignede at bolden ikke var i mål, da hornet lød.

Vi fik egentlig en god start på anden halvleg, men det varede desværre ikke længe, før Silkeborg-Voel i den grad fik gang i spillet, mens vi havde svært ved at finde vejen til netmaskerne. Således stod det 16-19 efter ti minutter, og nu så det ærligt talt en smule svært ud.

Vi hev den ene udvisning efter den anden til os, hvilket ikke gjorde det lettere, men bedst som det så sværest ud, fandt vi ind i et godt momentum. Med seks minutter igen steg Julie Scaglione til vejrs og kanonerede sit første mål i nettet til stillingen 25-25, spændingen var i den grad intakt.

Pludselig var det os der var ovenpå, og med endnu et mål af Scaglione og et af Sonja Frey, stod det med tre minutter igen 27-25. Det forblev helt tæt, og heldigvis var marginalerne på vores side, godt illustreret med Sofie Bæks skud i sidste sekund, der lige præcis gik forbi.

Kilde: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.