Herning Fremad Serie 3 Herrer (Foto: Jesper Christensen)
Profilbillede
dato

Af: Jesper Christensen

Udeholdet skulle bruge en sejr for at have chancen for at overleve i Serie 3, hvor Fremad havde sikret sig en ny sæson i rækken.

Det var da også Give Fremad der kom blæsende ud de første 15 minutter! Efter stormløbet udlignede kampen sig og begge hold skabte enkelte chancer.

Resten af opgøret bølgede frem og tilbage og blev først for alvor spændende med 15 minutter igen da begge hold satsede for at få sejren. Give skabte en kæmpe chance som Fremad keeper, Marc Hesel, tog sig af. I den anden ende skabte Fremad 3-4 giga chancer som alle blev brændt eller taget af en velspillende Give-keeper.

"Alt i alt et fair resultat, selvom Fremad skabte lidt mere de sidste 10 minutter. Sæsonen er godkendt for Fremads side! Tak for en god sæson," siger Jesper Christensen til slut.

Kilde: Jesper 'Pinkii Christensen, Herning Fremad