Herning Fremad redder uafgjort i sidste minut

Herning Fremad - Hammerum IF (Foto: J. Pinkii)
Profilbillede

Herning Fremad's Kunstgræsbane lagde græs til lørdagens opgør, da mandskabet fra Herning Fremad mødte Hammerum IF i en sand styrkeprøve på hjemmebane.

Det lykkedes Herning Fremad at banke 2 mål i kassen, men alligevel måtte de desværre nøjes med det ene point. Træner Jesper 'Pinkii' forklarer:

- Jeg er både glad og skuffet på samme tid. Spillemæssigt er vores første halvleg fantastisk. Vi har en stor midtbane som bare løber rundt omkring Hammerum spillerne og vi er dygtige. Vi kan selvfølgelig ikke holde deres rigtig dygtige offensiv væk fra chancer, men vi er det bedst spillende hold. Begge hold burde nok have scoret i første halvleg, men 0-0 står det ved pausen.

- I anden halvleg skifter jeg formation og der må jeg tage ansvaret for at vi mister grebet om kampen. Jeg var nervøs for at vi ikke, fysisk, kunne holde til gameplanen og desværre medfører skiftet at vi mister vores offensive spil i de sidste 45 minutter. Hammerum kommer foran på et rigtig flot individuelt mål, krydret med lidt held da den bliver rettet af, men flot lavet.

- Søren bringer os tilbage direkte på frispark, men igen sover vi i den bagerste kæde og Hammerum kommer foran. Vi presser på med alt vi har og rammer overliggeren, brænder et par direktører og til sidst er det så Alexander Bach der, via en Hammerum spiller, sender en retur i nettet til 2-2. Spillemæssigt var det vores kamp, men chancemæssigt kunne 2-2 godt forsvares.

Kampen viste en jævnbyrdighed i mellem Herning Fremad og Hammerum IF på dagen, hvilket giver plads til forbedringer, ifølge Jesper:

- Vi må selvfølgelig ikke give så dumme mål væk som vi gjorde i dag. Det er på baggrund af stor kvalitet hos Hammerum at chancerne opstår, det medgiver jeg. Men vi har masser af mulighed for at undgå at de scorer de to mål!

Det uafgjorte resultat betyder, at Herning Fremad noterer ét enkelt point på kontoen. Fra kampen fremhæver 'Pinkii':

- Martin Høj var fantastisk sikker i dag, i Fremad målet. Han har to-tre feber redninger på de førnævnte fejl vi laver og er prisgivet ved Hammerums mål. Dejligt at se ham tilbage! Også Alexander Bach, Mathias Toft og Sebastian Sig gør det fremragende på midtbanen!

Herning Fremad spiller igen på lørdag den 1. oktober, hvor de møder Bording IF på Vestjysk Bank Arena, Bording med kickoff klokken 10:30.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 3

Mål
51'0-1Denis Madalin Galateanu
66'1-1 Søren Jørgensen
73'1-2Denis Madalin Galateanu
90'2-2Alexander Bach

Kilde: Træner Jesper 'Pinkii', Herning Fremad - Herrer Serie 3