Herning Fremad manglede skarpheden i sæsonåbner

Tarup/Paarup IF U19 - Herning Fremad U19 (Foto: Lars Agesen Pagh)
Profilbillede

Herning Fremad skulle søndag forsøge at sikre point, da de var taget til Tarup/P. IF - Kunststofbane, hvor Tarup/Paarup IF ventede.

Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 1-1. Herning Fremads holdleder, Lars Agesen Pagh, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

Sæsonens første kamp i forårets Liga 1. En kamp hvor Herning Fremad tog teten fra start, og holdt fast med højt presspil hele kampen igennem. Det var desværre også en kamp, hvor vi aldrig rigtig fik hul på bylden.

Lars Pagh lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte uden fuldt udbytte.

Vi skal have fokus på den sidste aflevering i modstanderens felt - i dag var de ikke præcise nok. Der skal også fokus på at afslutte lidt mere fra distancen.

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket holdleder Agesen Pagh også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

Der skal lyde ros til en hårdtarbejdende midtbane, ved bl.a. Sten Voller, Jakob Henriksen og indskiftede Christoffer Mortensen.

Herning Fremad spiller igen lørdag den 19. marts, hvor de møder FS Holstebro på Herning Fremad's Kunstgræsbane 1 med kickoff klokken 14:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: U19 Drenge Liga 1 - Forår 2022

Mål
33'0-1Magnus Max
36'1-1Teis Rasmussen

Kilde: Holdleder Lars Agesen Pagh, Herning Fremad - U19 Drenge Liga 1 - Forår 2022