Herning Fremad-herrer vinder et vigtigt brag

Herning Fremad Serie 3 (Foto: J. 'Pinkii')
Profilbillede

Herning Fremad var lørdag draget til INOX Park for at spille den skæbnesvangre playoff-kamp, da de skulle op imod Ry Fodbold.

Efter en defensiv pragtpræstation kunne Herning Fremad rejse hjem med en 0-2-sejr, og dermed videre avancement i playoff-kampene. Dette var naturligvis til stor glæde for Fremad-træner, Jesper 'Pinkii'.

“Jeg er glad, holdet er glade og vi får skulderklap fra alle i og omkring klubben. Det er virkelig en fed følelse! Men den her sejr er spillernes fortjeneste. Når man er et 3. hold i en klub, med højere rangerende hold, så har man nogle gange mulighed for at tage oversiddende spillere med fra Serie 2. Men de 14 mand, jeg havde valgt i lørdags, var rent Serie 3.”

“Den her sejr er 100 % deres fortjeneste. Utrolig fokuseret og koncentreret indsats, fra start til slut. Vi jagter marginalerne i dag, og de tipper til vores fordel! Vi skal ikke hjem, vi skal videre!”

Men selvom sejren 100% var spillernes fortjeneste, så mener 'Pinkii' også, at han selv fortjener lidt ros. Han havde nemlig lavet sit gravearbejde inden kampen, hvilket klædte holdet godt på:

“Jeg er måske også nød til at tage lidt af rosen for sejren. Jeg syntes vores hold er godt forberedt i dag! Jeg havde talt med David fra Viby, som er tidligere Fremad-dreng, og han gav os alle de rigtige information omkring hvordan Ry ville spille.”

“Vi lukker helt ned for deres eksplosive offensiv, som har scoret 41 mål denne sæson. Utrolig flot og imponerende af gutterne! Så vores defensiv skaber muligheden for, at angrebet kan lykkedes til sidst.”

Jesper var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, og der var mange der imponerede ham.

“Kampens spiller med 10 stemmer blev Denis Akcay. Outstanding ! Men hele forsvaret, og keeper Martin Høj, var kampens spillere i dag. Jeg synes også, de tre indskiftere fortjener stor ros! Kristoffer og Philip scorer, og Mathias Hansen udfører en super koncentreret indsats, selvom han ikke har spillet mange kampe i år pga. arbejde. Jeg er en stolt vinder, og en meget glad træner.”

Herning Fremad-spilleren, Philip Vesterby, udtalte efter kampen i et interview med Søren Jørgensen og Nagesh Lund: "Vi skal alle være bedste venner i aften".

“Det blev de også, og jeg håber de er blevet ædru til træning tirsdag,” lyder det fra Jesper 'Pinkii'.

Næste kamp for Herning Fremad er på lørdag, den 12. november, hvor de møder Foulum IF på udebane. Kampen starter kl. 13:00 på Ørum Stadion i Tjele.

Kampens resultat: 0-2 til Herning Fremad
Række: Playoff-kampe Serie 2-Serie 3

Mål
73'0-1Kristoffer Lundhøj Klausen
88'0-2Philip Vesterby

Kilde: Træner Jesper 'Pinkii', Herning Fremad - Playoff-kampe Serie 2-Serie 3
False {
}