Herning f.Hs mindste sluttede sæson godt af

Foto: Totalhåndboldstævne for Herning f. Hs U7- og U8-spillere // Vita Zubrickaite.
Profilbillede
dato

For U7 og U8 børnene hos Herning f. H sluttede man sæsonen af med et stort totalhåndboldstævne, der var til stor succes.

Der var arrangeret totalhåndboldstævne for de mindste, da sæsonen hos Herning f. H skulle sluttes af. Her fik børnene vist, hvad de havde lært til træning og sluttede sågar af med en fin præmie. 

"Børnene fra Herning f. H deltog i sæsonens sidste DGI-stævne og fik prøvet det, de har lært til træning af," fortæller bestyrelsesmedlem i Herning f. H, Vita Zubrickaite, og fortsætter:

"Vores håndboldbørn var tydeligvis meget tilfredse med deres fælles indsats og fik en rigtig god oplevelse med hjem og medaljerne om halsen."

Her sender Vita roser afsted mod både arrangører, forældre og trænerne:

"Tak til Mogens Eis, Jesper Nielsen og alle dybt engageret forældre for deres fantastiske indsats, hvor I formår at gøre håndbold sjov for alle vores mindste HFH’er. Både børn og jeg glæder os til at fortsætte det sjove håndbold liv sammen med jer i HFH," siger Vita og slutter af:

"Totalhåndbold er et fantastisk spil for håndboldsportens yngste medlemmer, super underholdning for forældre og en stolt oplevelse for trænerteamet. Der er altid masser af energi, røde kinder, smil og latter, når der afholdes et Totalhåndboldstævne, så det er bare super fedt."

Kilde: Vita Zubrickaite, bestyrelsesmedlem i Herning f. H,