Herning f.H. sikrede sig 2. plads efter flot sejr

Profilbillede
dato

Da Herning f. H. mødte Holstebro Håndb.90 i søndags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.

En stærk indsats betød, at Herning f. H.-mandskabet vandt kampen med 14-9. En præstationen som træner, Ulrik Villadsen, havde følgende at sige om:

Vi spiller en god kamp, hvor alle mand byder ind, så en god holdindsats sikrede sejren, og dermed cementerede vi 2. pladsen i A-puljen. Det var en god afslutning på en super flot første halvdel af sæsonen.

Spørger man træneren, er der da også visse spillere i kampen, der er værd at fremhæve:

Malthe Marquart og Lucka Villadsen spillede begge en god kamp, hvor de lavede mange gode assists og scorede nogle flotte mål på gennembrud.

Villadsen uddyber i denne forbindelse:

Vores angrebsspil hang godt sammen og vi var farlige over hele linjen, hvor der var mange som bød ind med gode scoringer. Efter 5 min begyndte vores forsvar også at komme på plads og vi kunne rykke fra til pause stillingen 8-4. Super flot og koncentreret første halvleg. Ligeledes var det positivt at vi kunne finde rytmen igen efter vores dårlige periode i starten af anden halvleg.