Herning FH: Sikke et 'Brag i hallen'

Herning FH (Foto: Vita Zubrickaite)
Profilbillede
dato

Af: Bestyrelsen // Herning FH 

Tilbage i slutningen af marts blev der afviklet Brag i Hallen. Vores Arena var fyldt med knaldgod stemning dagen lang. Det var en rigtig stor oplevelse for spillerne, forældrene, bedsteforældre, trænere og alle vores gæster.

Hallen var hele dagen fuld af glade og veloplagte spillere og tilskuere. Der var masser af hygge og god håndbold, og der var delt 'klappere' ud, så humøret var ret højt på tribunerne.

Dagen bød også på indløb, lys og musik, navneopråb og kåring af kampens spiller, og HCM-maskotten skabte megagod stemning.

Hele dagen kunne gæster nyde godt af kaffe, the og kage i HC Midtjyllands Lounge. Hver årgang der havde kamp på dagen, stillede op med kager og nogen af dem var spot on i HFH´s ånd. Mange tak til alle kagebagere.

Det som vi har manglet i loungen, kunne man supplere med nydeligt sortiment i Café Holing. De elsker, når der er liv i centret, og Penny fylder derfor caféen op med lækkerier.

Det er fantastisk med alt den opbakning vi mærkede fra mange sider, og i det tilfælde i særlig grad fra U17-drengene, som speakede og spillede god musik.

HC Midtjyllands kommende ligaherrer, som har kæmpe forståelse for vigtigheden af at skabe oplevelser for børn. De skrev en del autografer til deres fans. Fedt at de var her for vores børn, som et godt sportsligt forbillede.

Tusind tak til HC Midtjylland for at vi kunne låne deres fineste faciliteter og fantastisk samarbejde.

Mange børn og forældre brugte dagen på at se adskillige kampe. Der skal lyde en stor tak for en top-opbakning til arrangementet, af forældre og andre der dagen lang gav støtte til spillerne.

Vi har efterfølgende fået mange positive henvendelser fra gæsteklubber og forældre, med budskabet om, at det var fantastisk at besøge os i dag.

Alle børn i HFH fortjener at mærke håndboldgladen at score mange mål og give en highfive. Der forsat er fokus på glade, holdånd, fællesskab, fest og farve, i vores dejlige håndboldklub.

Så tag hele familien næste gang med i HFH-hallen og få en hyggelig dag i håndboldens tegn.

Kilde: Vita Zubrickaite
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.