Herning FH oplever markant medlemsvækst med fokus på særlige initiativer

Foto: Herning FH.
dato

Stor medlemsfremgang for håndboldklubben Herning FH. Det viser den nye opgørelse over DanskHåndbolds medlemstal for 2023.

Herning FH vækster med hele 35 procent – dermed har klubben fået yderligere 90 medlemmer og tæller nu i alt 344 håndboldspillere.

En væsentlig del af succesen skyldes klubbens nye satsning for de 0-6 årige med såkaldt Trille Trolle-håndbold, der er en blanding af håndbold og leg. Her er man vokset fra 15 til 62 medlemmer i aldersgruppen. Men også blandt de voksne 25-39-årige er medlemstallet i klubben fordoblet.

Også på landsplan går DanskHåndbold flot frem til det højeste medlemstal i ni år med 107.666 håndboldspillere. En stigning på 4.138 medlemmer.

Resultaterne skaber jubel hos chefen for DanskHåndbolds Udviklingsafdeling, Lars Møller.

”Især glæder det mig, at vi ser fremgang både blandt børn, unge og voksne. Æren skal i stor stil tilskrives vores mange frivillige ildsjæle ude i foreningerne, der leverer et utrætteligt stykke arbejde for at skabe gode fællesskaber og oplevelser for alle. Dem kan vi ikke takke nok for deres indsats,” siger han.

Kilde: DanskHåndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.