Herning f.H: En vaskeægte rutsjebanetur endte i en deler

Herning f.H - Lemvig Nissum Håndbold (Foto: Ulrik Villadsen)
Profilbillede
dato

Søndag klokken 11:30 var Herning f. H. på besøg i Østhallen Nr. Nissum, hvor Lemvig Nissum Håndbold 2 ikke ville lade gæsterne komme let til fadet.

Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort - 21-21 og Herning f. H-træner, Ulrik Villadsen, reagerede således på kampens udfald.

Det var en dag i rutsjebanen, hvor det gik både op og ned. Vi spiller en tæt første halvleg, hvor vi fører for det meste, men en ukoncentreret periode før halvleg gør at Lemvig indhenter os og vi går til halvleg bagud 12-11. Anden halvleg starter også jævnbyrdigt, men pludselig falder vores angrebsspil sammen i en meget skidt periode, hvor vi laver nogle tekniske fejl og brænder for meget.

Han fortsætter:

Samtidig får vi slet ikke styr på vores forsvar og vi kommer bagud 18-13. Det så sort ud, men heldigvis kom vi ind i en rigtig god periode, hvor vi med en enorm vilje, kæmper os tilbage i kampen.
Forsvarsspillet fik fat og samtidig kørte vores angrebsspil igen, så vi stille og roligt hentede dem.

Herning f.H.'s flotte comeback var endda lige ved at udmønte sig i alle to point:

Vores nye målmand Nicolaj Larsen diskede op med en flot strafferedning, i slutningen af kampen, og pludselig havde vi chancen for en sejr, men det forblev uafgjort. Flot kæmpet af alle drenge.

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge træner Villadsen var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af:

Vores forsvarsspil var til gengæld ikke så godt og der blev givet for mange store chancer, så der gik alt for mange mål ind.

Træner for Herning f. H., Ulrik Villadsen, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp:

Lucka Villadsen spillede en super kamp og bød ind med rigtig mange gode scoringer. Desuden scorer Mikkel Brun og Sebastian Erlandsen nogle gode mål fra fløjene. Ditlev Voss trådte i karakter sidst i kampen og lavede nogle afgørende mål i slutfasen.

I aften, den 2. februar, møder Herning f. H. Skjern Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 i Skjern Bank Arena.