Herning f.H. U13 Drenge (Foto: Ulrik Villadsen)
Profilbillede
dato

Herning f. H. skulle forsøge at stjæle to point fra Skjern Håndbold, da slaget skulle stå i Skjern Bank Arena.

Her var der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 15-20 til stor glæde for træner, Ulrik Villadsen.

Det var en fornem holdindsats som sikrede 2 fortjente point. Alle bød ind over hele linjen og det var stærkt medvirkende til sejren i en flot spillet kamp. Allerede fra start rykker vi fra Skjern og fører med 10-6 ved halvleg. I anden halvleg kom de tæt på os med et mere offensivt forsvar ved stillingen 15-13, men vi bevarede roen og fandt rytmen igen, så vi formåede at rykke fra til en flot 20-15 sejr.

Den tilfredse træner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Vores angrebsspil kørte rigtig godt, hvor vi fik scoret 20 mål fordelt på mange forskellige spillere. Det var dejligt at se angrebsåbningerne lykkedes, og at vi fik spillet til at flyde så alle mand blev farlige. Samtidig stod forsvaret også bedre end sidste kamp. Det var en kamp, hvor rigtig mange ting lykkedes.

Det blev en overordnet positiv dag for Herning f. H., hvor træner Ulrik Villadsen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Viktor Lund spillede en stærk første halvleg med 4 rigtig gode scoringer, som var medvirkende til at vi rykkede fra Skjern allerede i starten af kampen. De andre bagspillere bød også ind, hvor Ditlev Voss og Lucka Villadsen hver bidrog med 4 mål. Fra fløjen var Sebastian Erlandsen også træfsikker med 4 mål.