Herning f.H brænder sig til nederlag mod Silkeborg

Profilbillede
dato

Torsdagen var scenen sat i Voel-Hallen til et opgør mellem Silkeborg-Voel KFUM og Herning f. H. Det skulle vise sig at blive en kamp, der osede af afbrændere.

Herning var på udebane i torsdagens opgør mod Silkeborg-Voel KFUM og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 18-15. Jacob Rafn fra Herning f. H havde følgende korte kommentar ovenpå nederlaget.

Det var de brændte chancers kamp og det stærke forsvars kamp.

Kampen gik ikke som håbet for Herning f. H, og træner Jacob Rafn peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi brænder 10 store chancer, selvom vi er helt igennem. Vi brænde også 3 straffe. Så vi må hjem og træne.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge Jacob Rafn.

Amalie stod en fantastisk kamp. Karoline laver mange mål fra stregen i 1. Halvleg, hvilket fik Silkeborg til at lukke sammen om hende i i 2. halvleg.

På søndag den 27. februar møder Herning f. H. Skive fH.
Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 18-15 til Silkeborg-Voel KFUM
Række: U-13 Pige AA

Kilde: Jacob Hvalkof, Jacob Rafn, Herning f. H. - U-13 Pige AA