Herning f. H. 2 mistede pusten i anden periode

Profilbillede
dato

Søndagens opgør mellem Herning f. H. 2 og Borris/Rækker Mølle Håndbold 2 endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Herning f. H. 2.

Herning f. H 2. bød søndag formiddag Borris/Rækker Mølle Håndbold velkommen til en omgang håndbold, hvor det viste sig at være en tætspillet første halvleg, men det holdt ikke stand for hjemmeholdet, der tabte kampen på hjemmebane.

En tæt spillet første halvleg, hvor vi desværre ikke bevarer koncentrationen i den sidste periode, så de rykker fra til
halvlegsstillingen 5-9. Anden halvleg startede desværre skidt og vi kom bagud 5-12 inden vi fik fightet os tilbage til slutresultatet 11-15.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra Herning-træner, Ulrik Villadsen.

På trods af, at Borris og Rækker Mølle Håndbold 2 besejrer Herning f. H. 2, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Malthe Videbæk og Lasse Sonne spillede begge en god kamp med henholdsvis 4 og 3 scoringer og nogle gode frispilninger.
Desuden bidrog Karl Svensgaard også med godt forsvarsarbejde og nogle gode scoringer.

Villadsen mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Vi skal arbejde med at tro på os selv og komme med fart i angrebsspillet, så vi kan score flere mål. Desværre giver det nogen tekniske fejl, som gør, at vi har udfald i perioder. Samtidig skal vi være bedre til at holde vores aftaler i både forsvar og angreb.

Den næste modstander, mandskabet fra Herning f. H. 2 møder, er Troldhede GIF.
De spiller på Gullestrup Sport og Kultur søndag den 20. marts med kampstart klokken 11:00.

Kampens resultat: 11-15 til Borris og Rækker Mølle Håndbold 2
Række: U-13 Drenge C