Herning byder håndboldglade børn velkommen til Påskecup

(Foto: Herning FH)
Profilbillede
dato

Efter to års pause fyldes håndboldbanerne i Herning med entusiastiske håndboldspillere fra hele landet i påsken!

Gennem de sidste 39 år har Forældreforeningen i HFH arrangeret håndboldstævet, PåskeCup Herning og i år besøges stævnet af hele 110 hold – der spilles over 300 kampe i hallerne i Herning og omegn på tre dage i påsken.

Til sammenligning deltog blot 8 hold til det første stævne for over 39 år siden. Stævnet forløber fra Skærtorsdag og slutter med finalekampe lørdag i Påsken.

"Efter to års fravær grundet Covid-19 er det yderst glædeligt at vi igen kan afholde vores traditionsrige stævne for glæde håndboldspillere fra hele landet," udtaler Louise Villadsen, formand for forældreforeningen.

"Vi er faktisk lidt spændte på om vi har husket det hele, nu det er så længe siden, at vi har afholdt et stævne," fortsætter Christel Villemoes, kasserer i forældreforeningen.

Stævnet besøges af ikke mindre end knap 1200 håndboldspillere samt deres træner og ledere. Det bevirker, at hallerne og skolerne i Herning fyldes med liv i påskedagene.

Dette store set-up er udelukkende muligt med hjælp fra mere end 250 frivillige og vi oplever heldigvis også stor opbakning fra mange lokale sponsorer samt samarbejdsklubben HC Midtjylland.

Kilde: Forældreforeningen i HFH
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.