HCM besejrer TSØ i tæt affære

Profilbillede
dato

Søndag eftermiddag skulle slaget stå mellem HC Midtjylland og Team Sydhavnsøerne. Det var et sandt topbrag, der ikke skuffede de fremmødte 1.125 tilskuere. Opgøret var hele vejen igennem tæt, men en redning i sidste minut af målmand Nicolai Mortensen sikrede HCM en snæver sejr til sidst.

Scenen var søndag sat til et vanvittig tæt opgør mellem HCM og TSØ. Opbakningen var i top, da hele 1.125 tilskuere havde anskaffet sig billet til søndagens kamp, og stemningen var elektrisk - til stor glæde for hjemmeholdet, der sejrede snævert 35-34.

"Vi er rigtig stolte og glade for den opbakning, vi får på banen, lyder det fra spillere og trænere. De mange tilskuere gør det til en fed hjemmebane, og indtil videre har den givet fire sejre i fire kampe." udtaler HCM på deres Facebook-side i forbindelse med afviklingen af kampen.

Bølgerne gik frem og tilbage og ved halvleg var resultatet 14-16, så kampen var stadig åben efter den første halve time.

Anden halvleg fortsatte i samme stil, hvor HCM kæmper sig rigtig godt tilbage i kampen og tager til sidst en to måls føring sent i kampen, inden det blev helt spændende til sidst

Til sidst stod HCM målmand Nicolai Mortensen for kampens vigtigste detalje. Med få sekunder tilbage af kampen redder kampens sidste skud, da han får en hånd på en hård TSØ-afslutning og sender bolden på indersiden af stolpen og væk fra fare, så sejren kom i hus for HCM.

Dermed bringer HC Midtjylland sig atter op på førstepladsen i puljen med i alt 14 point. Playmaker, Mikkel Madsen bliver kampens spiller, mens Mathias Nikolajsen og Kasper Kvist lavede henholdsvis ni- og seks scoringer.

Næste kamp for HCM er i Odense, Dalumhallerne, mod HC Odense søndag den 31. oktober klokken 20.00. Mens næste hjemmekamp er fredag den 12. November kl. 20.00, hvor HCM får besøg af Elitesport Vendsyssel i Klink og Jensen Arena Sportscenter Herning.

Kilde: HCMidtjylland.dk