Hamid Hakimi stråler i sæsonens første kamp for FodboldHoldet Herning

Hamid Hakimi blev kåret som kampens spiller, efter han bidrog med to mål og tre assists i kampen. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FodboldHoldet Hernings Serie 4-herrer fik en imponerende start på sæsonen, da de vandt overbevisende med 8-0 over Herning KFUM i den første kamp i sæsonen. Holdets træner, Nikolaj Molsbak Grønbæch, er tilfreds med holdets præstation, men han mener stadig, at der er ting, der skal forbedres i de kommende kampe.

“Rigtig god start på sæsonen. Hvor der, trods resultatet, stadig er ting vi kan bygge på vores spil. Det var en kamp med overlegenhed og flotte mål,” fortæller Nikolaj Molsbak Grønbæch til VORES By Herning efter kampen.

Holdet spillede en fantastisk kamp, hvor de udviste stor vilje og energi på banen. Træneren fremhæver kaptajn Adam Christiansen, som viste vejen for holdet, og også de to debutanter, Oliver Hansen og Lasse Henriksen, som leverede en solid præstation på banen. Derudover blev Hamid Hakimi kåret som kampens spiller, efter han bidrog med to mål og tre assists i kampen.

“Først vil jeg fremhæve vores kaptajn, Adam, som viser vejen for drengene. Herudover er der stor ros til kampens spiller Hamid, som med to mål og tre assists viser, at han er en kvalitetsspiller. Vores to debutanter, Oliver og Lasse, leverer en klassekamp. Fedt at se, hvor hurtigt de er faldet til i klubben. Ellers kæmpe ros til hele holdet der levere rigtig flot i dag.”

FodboldHoldet Herning udnyttede deres chancer effektivt og var skarpe i deres angrebsspil, hvilket gjorde det svært for Herning KFUM at komme ind i kampen. Holdets forsvar var også solidt og tillod ikke modstanderne mange chancer.

“Generelt gjorde vores spil med bolden det svært for KFUM. Derudover var vi skarpe foran kassen,” siger Nikolaj Grønbæch.

FodboldHoldet Hernings sejr i den første kamp i sæsonen er en stor motivation for holdet, og det vil være spændende at følge dem i de kommende kampe. Holdet viser potentiale og har talentfulde spillere, der kan levere på banen. Hvis de fortsætter med at arbejde hårdt og forbedre deres spil, kan de have en succesfuld sæson foran sig.

På fredag den 31. marts møder FodboldHoldet Herning et andet lokalt hold: Herning IK. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Herning IK's Anlæg.

Kampens resultat: 8-0 til FodboldHoldet Herning
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Nikolaj Molsbak Grønbæch, FodboldHoldet Herning (2) - Herrer Serie 4