Borris og Rækker Mølle Håndbold - Herning f.H (Foto: Ulrik Villadsen)
Profilbillede
dato

Herning f. H. skulle forsøge at stjæle to point fra Borris og Rækker Mølle Håndbold, da slaget skulle stå i Rækker Mølle-Hallen.

Her var der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 16-19 til stor glæde for træner, Ulrik Villadsen.

To velfortjente point i en intens topkamp. Alle bød ind over hele linjen, og det var stærkt medvirkende til sejren, i en super intens og flot spillet kamp. Allerede fra start rykker vi fra Rækker Mølle, og fører med 3-6 midt i første halvleg. Dette forspring holder vi til pausestillingen 6-10.

I starten af anden halvleg rykker vi igen fra, og kommer foran 9-15. Vi har godt styr på kampen, inden vi løber ind i en periode med for mange fejl, som gjorde, at de kom tæt på os igen ved stillingen 14-17. Men vi bevarede roen, fandt rytmen igen og så vi formåede at holde afstanden til en flot 16-19 sejr.

Den tilfredse træner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Vores angrebsspil kørte rigtig godt, og vi fik scoret 19 mål fordelt på mange forskellige spillere, så det var dejligt vi fik spillet til at flyde så alle mand blev farlige. Samtidig stod vi meget bedre i forsvaret, så det var en kamp, hvor rigtig mange ting lykkedes.

En overordnet positiv dag for Herning f. H., hvor træner Ulrik Villadsen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Mikkel Brun var sikkerheden selv med fem fuldtræffere fra fløjen, og ligeledes med fem mål var Malthe Marquart også en væsentlig faktor i angrebsspillet, sammen med Lucka Villadsen, som scorede syv mål, hvoraf en var fra midten af banen. Kalle Møller fik comeback efter en længere skadesperiode, og var stærkt medvirkende til sejren med fire straffekastredninger.

På søndag den 27. marts møder Herning f. H. Skjern Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 10:00 i Sportscenter Herning.

Kampens resultat: 16-19 til Herning f. H.
Række: U-13 Drenge A